marți, 27 august 2013

RockStadt Extreme FEST

Detalii eveniment

Sambata 31 august:

PRIMORDIAL
(IRLANDA)
TEXTURES (Olanda)
INDIAN FALL (Romania)
DELIVER THE GOD (Romania)

Cea dintai trupa confirmata pentru Rockstadt Extreme Fest este PRIMODRIAL (Irlanda), unul din numele cult ale scenei metal contemporane. Irlandezi vor ajunge in tara noastra in ultimul week-end al verii si vor urca pe scena festivalului pe 31 august.

PRIMODIAL activeaza sub actuala demunire pe scena internationala de metal din 1992. Daca sonoritatile cu care si-au facut simtita prezenta in primii ani au fost considerate piatra de temelie pentru curentul black metal si evolutia ulterioara s-a dovedit complexa si provocatoare, Primordial definind un stil unic, consolidat si adaptat mai ales pe ultimele materiale discografice.

PRIMORDIAL incita si infierbanta publicul cu imbinarea dintre soundul ravasitor, elementele atosferice subtile, pasajele lumioase de inspiratie celtica sau folk metal, acordurile impunatoare de pagan metal si  accentele sumbre de black metal. Iar solistul A.A. Nemtheanga trece cu versatilitate de la exprimari melodice la tonalitati agresive si abordari dure, tematica dar si interpretarea sa teatrala oferind o experienta live cu adevarat inedita. Formatia vine in Romania special pentru acest show exclusiv.

Discografia formatiei cuprinde 7 albume full length, dintre care “To the Nameless Dead” (2007) este considerat materialul de referinta al formatiei. Cel mai recent album, “Redemption at the Puritan's Hand”a fost lansat in 2011si a fost la randul sau bine primit pe piata de profil.

PRIMORDIAL ajunge la Rockstadt Extreme Fest in urmatoarea formula:
A.A. Nemtheanga (Voce)
Ciaran MacUiliam (chitara)
Michael O'Floinn (chitara)
Pol MacAmlaigh (bass)
Simon O'Laoghaire (tobe)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu