joi, 6 mai 2010

A.G. Weinberger va concerta în deschiderea lui Al Di Meola




Pe data de 25 Mai 2010, iubitorii de jazz se vor bucura nu doar de prezenta şi prestaţia lui Al Di Meola ci şi de muzica şi talentului lui A.G. Weinberger.

Selectat pentru premiile Grammy, A.G. Weinberger se pregăteşte intens pentru momente de neuitat alături de cel care a fost desemnat de patru ori cel mai bun chitarist de jazz al lumii, Al Di Meola. Cei doi chitarişti au mai împărţit aceiaşi scenă în cadrul unui concert ce a avut loc la Budapesta în 1992. Pentru concertul de la Bucureşti, ei pregătesc nenumărate surprize pentru publicul ce va fi prezent la Sala Palatului.

Numit de unul dintre cele mai mari radiouri din Las Vegas ”un chitarist excelent si foarte carismatic” , A.G. Weinberger este recunoscut internaţional pentru talentul său extraordinar, dar şi pentru farmecul său personal.

Al Di Meola revine în România, la invitaţia Amphitrion, pentru un concert de excepţie alături de “New World Sinfonia“. Organizatorii promit “un spectacol fascinant de muzică jazz, unde chitara va fi instrumentul “magic” al unei seri de neuitat”.

Biletele pentru acest concert organizat de Amphitrion sunt disponibile de pe www.myticket.ro şi din reţeaua magazinelor Diverta, la preţuri cuprinse între 80 şi 250 RON în funcţie de poziţia în sala.

Un comentariu:

  1. Discografie

    * În 1996, A.G. lansează primul album de Blues din România "Good Morning, Mr. Blues".
    * În 1997, lansează cel de-al doilea său album, "Standard Weinberger". Concertul de lansare de la Sala Radio, care a fost televizat pe TVR1 şi vizionat de 7 milioane de telespectatori, a avut menirea să scoată Blues-ul din underground şi să-l ofere publicului larg din România. Acest album a obţinut premiul ''Cel mai bun disc de jazz al anului '97'' oferit de revista ''Actualitatea Muzicală''.
    * În 1999, la discografia artistului se adaugă cel de-al treilea album, ''Transylvania Avenue'', înregistrat la Budapesta.
    * Între Noiembrie 2004-Martie 2005 s-au înregistrat piesele pentru noul album A.G. în studiouri din Nashville, Seattle şi Boston. Urmînd finalizarea şi lansarea discului în scurt timp pe piaţa americană, australiană şi japoneză.

    RăspundețiȘtergere