vineri, 28 mai 2010

Transilvania Tattoo Expo editia a 2-a




























In perioada 28 - 30 mai 2010 va avea loc cea de-a doua editie a Transilvania Tattoo Expo la Sibiu.

Pe parcursul evenimentului vor avea loc concerte cu TRUDA, TROOPER si KOFFIN KATS (US), Freakshow cu Crazy White Sean, special guest - Felix (Crematory), Art Fusion, custom Bikes si afterparty rock in Lasermaxx.

Biletul de intrare, pe zi, va costa 15 ron iar abonamentul pe 3 zile 30 ron.


Transilvania Rock Society
Mai multe detalii si pe www.tattooexpo.ro

joi, 6 mai 2010

zilele beiusului 2010


La fel ca si anul trecut, Zilele Beiuşului se desfăşoara la 1 mai, desi oficial Beiuşul işi aniversează ziua pe 19 aprilie.
Luni, 19 aprilie, Beiuşul a împlinit 747 de ani ,conform primei atestare documentară a Beiuşului, din 1263.
Tot la 19 aprilie, dar in 1919, 11 persoane au fost rănite, din rândul voluntarilor, iar o altă persoană a murit în apropiere de Beiuş, unde , s-au dat lupte grele.Membrii Regimentului 9 Vânători de munte şi Batalionului Horea, şi-au adus o importantă contribuţie la eliberarea Beiuşului la 19 aprilie 1919.
Cât despre Zilele Beiuşului, care se desfaşoară incepând de vineri, am remarcat o prezenţa mai redusă faţă de anul trecut. La tarabe nu mai e inghesuială ca in alţi ani, asta poate si din cauza mediatizării slabe a evenimentului. Cică s-a facut reclamă la Naţional TV Beiuş, numai că nu toată lumea se uită la acest canal.
Vineri seara, in faţa fostei autogari, au demarat Zilele Beiuşului, cu o discoteca si karaoke.
Sâmbătă pe scenă s-au perindat formaţii si cântăreţi de muzică populară, iar seara a aparţinut celor de la Dj Project. Aproximativ 40 de minute in care s-au reluat 2 sau chiar 3 piese, oare Dj Maxx si Dj Gino Manzotti, plus Giulia, nu au un repertoriu de 40 de minute?
Seara s-a încheiat cu prestaţia celor de la Level One din Ştei, o trupă de dansatori numai buni să trimita oamenii acasă.
Pentru duminică se aşteaptă o după-amiaza cu muzică populară, cei mai importanţi artişti fiind Sava Negrean Brudaşcu, Ghiţă Munteanu, văru` Săndel, precum şi Andra.

Chiar nimic eveniment ROCK pt. Beiuseni, nici macar trupele locale sau din zona Beiusului !
Eu personal cred ca s-ar fi putut face mult mai mult cu banii cheltuiti acolo pt organizare etc.!
Sa speram k pe anul viitor sa avem parte de ceva mai bun si bineinteles cu continut ROCK !!!

SONDAJ şi CONCURS: La ce concerte mergi în 2010?












2010 este un an extrem de bogat în concerte. Jean Michel Jarre, Scooter, Rammstein sau Elton John sunt doar câţiva dintre artiştii care ne vor bucura anul acesta cu prezenţa şi ne vor gâdila urechile cu muzica lor. Fanii muzicii rock sunt însă cei care se bucură cel mai tare. Metallica, Megadeth, Aerosmith, AC/DC, Slayer şi Haggard vin anul acesta în România pentru a ne învăţa ce înseamnă rock-ul adevărat.

Concert Poesis la Louis Cafe din Oradea


Sâmbătă 8 mai 2010, ora 21:00, grupul Poesis va concerta la Louis Cafe din Oradea.

Biletele se pot procura la intrare.
Preţul unui bilet este de 25 lei.

Sursa: www.folkblog.ro

A.G. Weinberger va concerta în deschiderea lui Al Di Meola




Pe data de 25 Mai 2010, iubitorii de jazz se vor bucura nu doar de prezenta şi prestaţia lui Al Di Meola ci şi de muzica şi talentului lui A.G. Weinberger.

Selectat pentru premiile Grammy, A.G. Weinberger se pregăteşte intens pentru momente de neuitat alături de cel care a fost desemnat de patru ori cel mai bun chitarist de jazz al lumii, Al Di Meola. Cei doi chitarişti au mai împărţit aceiaşi scenă în cadrul unui concert ce a avut loc la Budapesta în 1992. Pentru concertul de la Bucureşti, ei pregătesc nenumărate surprize pentru publicul ce va fi prezent la Sala Palatului.

Numit de unul dintre cele mai mari radiouri din Las Vegas ”un chitarist excelent si foarte carismatic” , A.G. Weinberger este recunoscut internaţional pentru talentul său extraordinar, dar şi pentru farmecul său personal.

Al Di Meola revine în România, la invitaţia Amphitrion, pentru un concert de excepţie alături de “New World Sinfonia“. Organizatorii promit “un spectacol fascinant de muzică jazz, unde chitara va fi instrumentul “magic” al unei seri de neuitat”.

Biletele pentru acest concert organizat de Amphitrion sunt disponibile de pe www.myticket.ro şi din reţeaua magazinelor Diverta, la preţuri cuprinse între 80 şi 250 RON în funcţie de poziţia în sala.